HOME  |  FUNDASHON VERRIET  |  Ons zorgaanbod  |  Wonen

Onze woningen

Fundashon Verriet heeft in totaal 303 woonplekken, verdeeld over 51 woonvoorzieningen op 9 lokaties.

 • Kaya Prinses Juliana (Emmastad)

  Aantal bewoners: 102
  In Emmastad bevindt zich een intramurale woonvoorziening voor ernstig verstandelijk gehandicapte- en ernstig meervoudig gehandicapte cliënten. Er zijn 14 afzonderlijke woongroepen, elk met 7-8 bewoners. Een deel van de woongroepen is bedoeld voor mensen die, naast de verstandelijke en/of lichamelijke handicap, bijkomende problematiek hebben zoals gedragsproblemen, psychiatrische problemen of autisme.
 • Salsbachweg

  Niveau: 1/2

  Aantal bewoners: 44

  De tweede intramurale woonvoorziening bevindt zich aan de Salsbachweg; het vroegere Mgr. Verriet Instituut. Hier wonen ernstig meervoudig gehandicapte mensen die voortdurend afhankelijk zijn van één of meer begeleiders en dus intensieve zorg nodig hebben. Zij wonen in 6 woongroepen, waarvan 2 zijn ingericht als verpleegafdeling voor bewoners die behoefte hebben aan verpleeghuiszorg.

 • Huize Jos Wouter

  Aantal bewoners: 16
  Op Muizenberg staat de oudste semimurale woonvorm van Fundashon Verriet. Dit complex bestaat uit een moederhuis met twee vleugels van ieder 6 slaapkamers en vier éénpersoonsflats.
 • Kas Kayena Nobo

  Niveau: 3/4

  Aantal bewoners: 19

  Deze woonvoorziening staat naast Huize Jos Wouters en is bedoeld voor personen met een verstandelijke beperking en psychiatrische problemen. De voorziening bestaat uit twee woningen onder één kap voor respectievelijk 8 en 9 zorgvragers, plus twee éénpersoonsflats.

 • Kas Eduard Eleonora

  Niveau 4/5

  Aantal bewoners: 11

  Kas Eduard Eleonora staat op Muizenberg, op loopafstand van Huize Jos Wouter. Het ruime pand biedt huisvesting aan 11 bewoners met een matig tot lichte verstandelijk beperking. De zorg is erop gericht om de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van de bewoners verder te ontwikkelen 

 • Kas Richard Pieternella

  Niveau: 3/4

  Aantal bewoners: 33

  Dit wooncomplex, gevestigd in de wijk Kirindongo Abou, bestaat uit zes bij elkaar gelegen woonhuizen. Eén van de huizen heeft drie bewoners, de andere zijn voor 6 bewoners.

 • Kas Kirindongo Abou

  Aantal bewoners: 14
  Dit wooncomplex bestaat uit 5 woningen. In elke woning verblijven 2-3 zorgvragers. De bewoners zijn geheel zelfredzaam in de dagelijkse verzorging en krijgen beperkte begeleiding.
 • Kaya Noord Zapateer 1

  Niveau: 5/6

  Aantal bewoners: 24

  Deze woonvorm is bedoeld voor personen met een lichamelijke beperking en/of een matige verstandelijke beperking. De bewoners zijn behoorlijk zelfstandig en hebben een actief sociaal leven. De begeleiding is meer voorwaardenscheppend. Er zijn vijf woonhuizen voor volwassenen en één woning voor jongeren.

 • Kas Noord Zapateer 2

  Aantal bewoners: 19

  Deze tweede woonvoorziening in de wijk Noord Zapateer is de meest recent gebouwde. Het complex bestaat uit drie woningen die geheel zijn aangepast voor personen met een lichamelijke beperking in combinatie met een matige verstandelijke beperking.

 • LVB Behandelhuis

  Niveau: 6+

  Aantal bewoners: 12

  Het behandelhuis voor jongeren met een licht verstandelijke beperking en ernstige gedragsproblemen ligt aan de Margrietlaan in Emmastad. Het huis bestaat uit twee woningen voor elk 6 personen. De jongeren krijgen gedurende een periode van maximaal 3 jaar een behandelprogramma aangeboden, gericht op het versterken van sociale competenties en het verwerken van trauma’s en psychische problemen. Na de behandelperiode stromen zij uit, terug naar de thuissituatie of naar een andere (aangepaste) woonvorm.

  Ga terug naar: